Hyundai CEE lansează șase noi modele la Bauma

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) lansează șase modele noi la Bauma ediția 2019 ,extinzând gama de produse lansând simultan noile motoare Stage V. In total 15 mașini vor fi expuse la standul de 2.705 m pătrați situat in spațiul deschis, zona FM.812A in care va fi amenajata o zona dedicata tehnologiei. Vor fi de asemenea câteva anunțuri mari ce privesc compania si planurile de expansiune ale acesteia.

Ce așteptări sa avem la Bauma 2019?

HCEE va prezenta 15 produse la acest târg, șase dintre acestea fiind premiere Europene. Doua noi mașini, HX10A utilaj cu o greutate operaționala de 1 tone si HX85A CR sunt un plus îndelung așteptat la gama de excavatoare compacte.

Gama include de asemenea noile modele de motoare ce corespund normelor de poluare Stage 5 ce echipează excavatoarele si încărcătoarele frontale articulate precum HX85A CR, HX220A L, HX300A L si HL960A.

Noul HX900 L ce a fost proiectat special pentru a corespunde cererii industriilor de construcții si cariere va înlocui modelul R800LC-9. In dezvoltarea acestui excavator de 90 de tone au fost folosite tehnologii de vârf pentru a furniza o productivitate excepțională. HX900 L este al doilea excavator ca mărime din gama Hyundai după uriașul de 120 de tone, R1200-9.

Lista utilajelor pentru construcții

Hyundai va prezenta la Bauma 2019 progresele sale in noile tehnologii ce includ, noul design „Tiger Eye” pentru gama de excavatoare compacte si îmbunătățirile pe partea de service. Noi update-uri tehnologice disponibile pe anumite modele precum EPIC (Electric Pump Independent Control), EPFC (Electric Positive Flow Control), Auto Safety Lock, Eco Guidance, MG (Machine Guidance)/MC (Machine Control), IWM (Inteligent Work Mode), Radar si Remote Dor Control vor fi prezentate de asemenea la aceasta ediție a Bauma.

Toate aceste îmbunătățiri tehnologice fac referire directa la un consum de combustibil îmbunătățit, productivitate ridicata, siguranță ridicata si confort sporit.
Upgrade-urile service includ, ECD (Engine Connected Diagnostics), MCD (Machine Connected Diagnostics), FOTA (Firmware over the Air), HCE-DT (HCE Diagnostics Tool) si rapoarte lunare via HiMate. Acestea contribuie la un uptime mai mare al mașinilor si un management sporit. In plus, la Bauma, Hyundai lansează motoarele diesel Stage V cu emisii reduse si consum de combustibil îmbunătățit.

Lista mașinilor expuse la Bauma 2019:

·         Mini excavator HX10 A, NOU

·         Mini excavator R18-9

·         Mini excavator R25-9AK

·         Excavator compact HX85A CR, motorizare Stage V, NOU

·         Excavator pe pneuri HW140

·         Excavator pe pneuri HW180

·         Excavator pe senile, Compact Radius, HX145 LCR

·         Excavator pe senile, Compact Radius, HX235 LCR

·         Excavator pe senile HX220A L (Stage V), NOU, ce include EPFC, Auto Safety Lock, Eco Guidance si MG/MC

·         Excavator pe senile HX300A L (Stage V), NOU, include EPFC, Auto Safety Lock, Eco Guidance si MG/MC

·         Excavator pe senile HX900 L, NOU

·         Încărcător frontal articulat HL940

·         Încărcător frontal articulat Heavy Duty HL960 HD

·         Încărcător frontal articulat HL960A (Stage V), NOU ce include Eco Guidance, IWM, Radar and Remote Door Control

·         Încărcător frontal articulat HL975

Pavilionul Hyundai la Bauma 2019: Experimentează Efectul Hyundai

Vizitatorii sunt invitați sa descopere încă de la intrarea in pavilionul FM.812A, noua identitate corporate a Hyundai Construction Equipment. Noul aspect împreuna cu senzația oferita de noul stand va ajuta HCEE la întărirea si maximizarea gradului de vizibilitate a brandului. HCEE își propune sa devina o companie extraordinara cu care clientul sa își dorească sa facă afaceri. Membrii staff-ului Hyundai Construction Equipment Europe, Hyundai Coreea, specialiști de produs, si rețeaua Europeana de dealeri așteaptă cu nerăbdare sa întâmpine vizitatorii interesați de produsele Hyundai. Exista ceva interesant de văzut pentru orice vizitator. Punctele de atracție incluzand noul mini excavator de 1 tona, noile produse Stage V, enormul HX900 L, un magazin de suveniruri si o zona dedicata noilor tehnologii si divertismentului.

Despre Bauma 2019

Comentând despre importanta evenimentului din acest an, Bauma 2019, Jongho Chun, Directorul HCEE, spune „In 2019 dorim sa excelam in ceea ce facem. Dorim sa fim o companie excepțională cu care clienții doresc sa facă afaceri. In acest an ne vom focusa pe cresterea cotei de piata intr-un mod profitabil. Extindem si îmbunătățim in mod constant rețeaua noastră Europeana de dealeri, investind in mod constant liniile noastre de produs si departamentul de Cercetare si Dezvoltare, dorind sa investim in angajații din organizația noastră, castigandu-ne locul cu ajutorul clientilor cheie si investigand parteneriatele si achizițiile in mod continuu. Bauma 2019 ne oferă o platforma cu adevărat internațională ce ne ajuta sa transmitem clientilor noștri Efectul Hyundai”.

Hyundai Construction Equipment Europe este situat in spațiul deschis din zona FM.812A
Hyundai Construction Equipment Europe este un lider larg recunoscut in piata Europeana a mașinilor si utilajelor. Prin intermediul Automatizării foarte avansate, un sistem de control al calității cu toleranta zero si inginerie inovativa oferim o gama extinsa de echipamente pentru construcții pentru a satisface nevoile clientilor noștri. Producem echipamente grele pentru businessul nostru de echipamente pentru construcții inclusiv excavatoare hidraulice, încărcătoare frontale pe roti si încărcătoare compacte. Prin intermediul businessului de echipamente pentru material handling, oferim o gama larga de stivuitoare ( LPG, electrice sau diesel) si echipamente pentru depozitare pentru a satisface nevoile crescânde ale clientilor noștri. HCEE își comercializează produsele prin intermediul unei rețele de 140 de dealeri in mai mult de 30 de tari. Pentru informații suplimentare vizitați http://hyundai.eu.