În 2019, Mecalac revoluționează operațiunea de încărcare

 

Grupul Mecalac este singurul producător de încărcătoare ce furnizează toate configurațiile disponibile ale unui încărcător: cu 13 modele, de la încărcătoare articulate si telescopice la încărcătoarele cu braț pivotant „Swing , indiferent de cerință, existând modelul pentru a o satisface.


IN 2019 MECALAC REVOLUTIONEAZA OPERATIUNEA DE INCARCARE

Grupul Mecalac este singurul producător de încărcătoare ce furnizează toate configurațiile disponibile ale unui încărcător: cu 13 modele, de la încărcătoare articulate si telescopice la încărcătoarele cu braț pivotant „Swing , indiferent de cerință, existând modelul pentru a o satisface. Cu un șasiu rigid, 4 roti viratoare si un braț monobloc cu o raza de rotire de 180°, încărcătorul Mecalac cu sistem Swing, cu eficienta ridicata si viteza de acțiune, furnizează o performanta de top in orice aplicație. Abilitatea de a fi condus, manevrat si pivotarea simultana este cheia unei productivități ridicate a sistemului Mecalac „Swing” in șantier. Stabilitatea este asigurata de un șasiu rigid cu 4 roti viratoare, in timp ce brațul pivotează la viteza constanta menținând un ritm de lucru chinuitor. Combinația inteligenta dintre șasiul rigid si brațul pivotant contribuie la compactitatea excepționala specifica gamei „Swing” de la Mecalac.

SISTEMUL SWING, EFICIENTA IMEDIATA
Șantierele urbane de construcții si locurile cu spațiu de manevra restrâns sunt mediul natural in care încărcătorul cu braț pivotant excelează. Fata de compactitatea sa, esențiala in aceste medii, eficienta unui încărcător frontal este determinata si de ciclurile sale de încărcare – descărcare. Aceste cicluri constau in multe manevre consumatoare de timp ce sunt responsabile de o mare parte a timpului de lucru ale unui încărcător frontal convențional. Plecând de la aceste considerente, a fost conceput încărcătorul compact cu braț pivotant Mecalac Swing. Conceptul swing se focusează mai mult pe operarea efectiva a încărcătorului frontal pentru a-i creste eficienta si a-l face mai confortabil pentru operator.

COMPACTITATE SI EFICIENTA
O valoare adăugată mai mare in funcționare a fost deja realizata prin economisirea timpului in toate manevrele si eliminarea mișcărilor inutile pentru optimizarea si utilizarea spațiului disponibil pe teren. Încărcătorul cu braț pivotant, mulțumită brațului sau, pivotează in loc sa manevreze pentru a se repoziționa. Drept consecința, mai puțin timp este pierdut, mai puțin zgomot este generat, timpul de mentenanța este redus iar riscul de accidente si impactul asupra mediului sunt de asemenea reduse.

STABILITATE SI MOBILITATE
Șantierele de construcții urbane sunt frecvent congestionate, spațiul de lucru este limitat iar starea solului este in general compromisa. Proiectat in jurul unui șasiu rigid monobloc, cu 3 moduri de virare in configurația standard – 2 roti viratoare, 4 roti viratoare si mod de virare CRAB – stabilitatea utilajului fiind 100% asigurata: sarcina ridicata pe fata poate fi rotita la 180° fără pierderea stabilității de îndată ce oscilația axei spate este blocata. (Foto D)

Mulțumita stabilității superioare oferite in toate condițiile si pe toate tipurile de teren, încărcătorul cu braț pivotant „Swing” este capabil sa transforme in mod radical logistica șantierelor de construcții. In orice circumstanțe, nu își pierde echilibrul in timpul deplasării in șantier, intre șantiere sau in tipul diferitelor stadii de lucru, depășind in siguranța obstacolele fără dificultate. Raza mica de întoarcere asigura un grad mare de manevrabilitate in cele mai restrictive spatii din șantier.

VERSATILITATE SI PERFORMANTA

In configurația cu braț telescopic, folosirea atașamentelor hidraulice creste flexibilitatea utilajului. Încărcătorul compact poate fi echipat cu atașamente rotative si extensii pentru eliberarea pantelor adiacente drumurilor publice de vegetația excesiva, fără blocarea traficului, in mod mult mai rapid decât încărcătoarele convenționale. Gama completa a încărcătoarelor cu sistem Swing poate fi echipata cu multiple accesorii precum, mulcer, foreza, ciocan hidraulic, etc, versatilitatea echipamentelor devenind mai mult decât o fraza goala si unul dintre punctele forte ale acestor utilaje. Cu aceste avantaje suplimentare încărcătoarele compacte Mecalac cu sistem Swing se poziționează in top in ceea ce privește eficienta si performanta in industria construcțiilor. Stabilitatea remarcabila, compactitatea si versatilitatea contribuie la eficienta de neegalat a încărcătoarelor cu braț pivotant.

MECALAC „SWING” AS 500, POARTA CATRE O INCARCARE EFICIENTA

Nimic nu este mai satisfăcător decât sentimentul lucrului făcut bine de la bun început, mai satisfăcător decât a-ti face munca într-un mod mai eficient si mai rapid decât alții in șantier, sau de a creste performanta si calitatea muncii tale. Modelul AS 500 este poarta către un alt mod de a lucra in lumea încărcătoarelor compacte. Propulsat de către un motor DEUTZ Stage V, echipat cu o cupa de 500 litri si un circuit hidraulic auxiliar in configurația standard, noul Mecalac AS 500 a fost restilizat, noul design incluzând linii elegante ce sunt sinonime nu Mecalac. Cabina luminoasa si spațioasa cu geamuri fumurii este accesibila din ambele parți. Comenzile sunt aranjate ergonomic pentru a crea un post de lucru sigur si eficient. Doua oglinzi exterioare mari maximizează vizibilitatea mediului de lucru, iar plafonul panoramic fiind de un real folos atunci când se încarcă la înălțime. Un operator ce se simte confortabil si in siguranța in punctul sau de lucru datorita masurilor de siguranță destinate protecției lor si a colegilor. Scaunul operatorului îndeplinește ultimele standarde in ergonomie si confort, spatiile de depozitate sunt practice, spațioase si ușor accesibile iar aerul condiționat si sistemul de încălzire sunt puternice si ajustabile creând un mediu de lucru mai plăcut.

Alegerea de a lucra cu încărcătorul cu braț pivotant Mecalac AS 500, este similar cu a alege sa lucrați mai bine, mai eficient, si sa fiți mai productivi. Înseamnă de asemenea sa alegeți cea mai eficienta abordare in manipularea materialului, conferindu-va avantajul pe șantierele de construcții.